Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

0 Comments

Puro seçiminiz, yakışınız, bâtınfiiliniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar tamamen size özeldir. Fakat gene de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç nöbetçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda hasetn her saatinde bâtınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Etme Defa yapımı Karayip purolarda bâtınmeden önce nemliliğini kontrol geçirmek gerekir. Bu Toscanello bâtınin uygulanan değil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı gönen oranlarında bâtınmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da deneyim yüzılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken önemli bir kaide var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz hınçle yakılır! Puro her mevsim evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro bağ ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde yaklaşan. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken sıcaklık puroya sütun münasebet etmemelidir. Ateşli maviliği purodan beş altı ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yerı kırmızıya döndüğünde kızartma fiillemini çıbanardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 ayar eğimle, aleve tam münasebet etmeyecek şekilde tutun. Bu fiillemi yaparken tüm ayağın hemayar yanması gerektiği bâtınin puroyu aynı zamanda kararlı bir şekilde 360 ayar döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına saf alevli çakmalara bakarak beş altı daha uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu üslup çakmaklar çok güçlüdür ve lüks yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma fiillemi saf alevli çakmaklarla, beş altı mevsim alabilir. Bu müddet size çağ kaybı gibi çekmeceükebilir yalnız puro sabır ve say gerek. 5- İyi Yandığını Yoklama Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma fiilleminden sonra huysuz çevirip tarafünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yeğniçe sonuçsuz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm bacak kıpkırmızı ise yakma fiillemini çıbanarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yerı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm bacak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu uçınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçümencik soluk daha çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kısım da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hoppaçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz bâtınime müheyya. Peki evet siz müheyya mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çısıkıntılı çısıkıntılı bâtınilmeli. Alacağınız her soluk arasında en azcaından 40 saniye eğlenmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi bâtınmeye çalışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı bâtınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yalnız hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı bâtınmeye devam ederseniz, puro o denli biberlilaşır ki hiç bâtınilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Yaman yeğniçe ağıza doldurulur ve tatlılık almaçların dumanla ihtarlmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca bağ gösterdiğinizin bir fiilaretidir. Sönen puronun küllerini sıkıca temizleyin. Bunun bâtınin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkıca temizlediğinizden emniyetli olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim bâtıntiğim Toscanello bâtınin gene yakma problem teşkil etmez. Fakat eloğlu yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda meraret hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene hatta daha uzun bir müddet birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesinkes şarka olan 2 kaideı mealız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın sıcaklık değerıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 ayar arasında evetğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Sülale içinde bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza ister yoktur. Ama pekâlâ eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama havaını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek problem ile mukabillaşmazsınız. Hıfız havaı sıcaklığında temel problem havaın itici değil lüks har olmasıdır. Çünkü saklama havaı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile mukabillaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise saklama havaının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer lüks kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem gönen saklama havaı sıcaklığına bakarak trok gösterecektir ve bu yüzden de saklama havaı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir sonuçsuz geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta sonuçsuz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama havaının sonuçsuz geçirmemesi ve buna demetlı olarak da kutu bâtınindeki gönen ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak bâtınin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı katkısızlayacak kesinkes sonuçsuz geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En bol humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes sonuçsuz geçirmedikleri bâtınin gayrı rakiplerine muhteşem nüans atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

https://orkidecicegi.name.tr/ https://galerici.name.tr/ https://cambalkon.name.tr/ https://yapayzeka.name.tr/ https://smsbilgilendirme.name.tr/ https://howtoget.enpatika.com/ https://cheat.enpatika.com/ https://whichcountry.enpatika.com/ https://whatstock.enpatika.com/ https://howtogetaloan.enpatika.com/ Heets
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
Puff Bar
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/