Puromuz2.com: Puro Satın Al

0 Comments

Puro seçiminiz, yakışınız, muhtevaanlayışiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan sona size özeldir. Fakat gine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda günün her saatinde muhtevameyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Etme Eloğlu inşaı Karayip purolarda muhtevameden önce nemliliğini denetleme geçirmek gerekir. Bu Toscanello muhtevain geçerli bileğil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı nem oranlarında muhtevameyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da tecrübe kanatılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim dirimsel bir şart şurt var. Puro sadece lakin sadece kokusuz felaketle yakılır! Puro her çağ evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabil belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro dikkat ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde benzeyen. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken flama puroya düver ilişki etmemelidir. Ateşin maviliği purodan az buçuk münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yakaı kırmızıya döndüğünde kızartma anlayışlemini serardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 not eğimle, aleve tam ilişki etmeyecek şekilde tutun. Bu anlayışlemi yaparken tüm ayak tabanığın eşit yanması gerektiği muhtevain puroyu aynı zamanda organize bir şekilde 360 not döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına saf alevli çakmalara gereğince az buçuk henüz uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu şekil çakmaklar çok kadirdür ve şu denli benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma anlayışlemi saf alevli çakmaklarla, az buçuk çağ alabilir. Bu süre size aralık kaybı kabil bölümükebilir lakin puro çıdam ve say lüzum. 5- İyi Yandığını Muayene Etme Şimdi puroyu ne yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma anlayışleminden sonrasında zıt çevirip nedeniyleünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya ferahçe durum üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm fut kıpkırmızı ise yakma anlayışlemini serarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yakaı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm fut kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu ağızınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki önemsiz nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış parti da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hafifçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz muhtevaime amade. Pekâlâ evet siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz muhtevailmeli. Alacağınız her nefes arasında en azcaından 40 saniye bekleyivermek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabil muhtevameye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı muhtevaimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı muhtevameye devam ederseniz, puro o derece acılaşır ki hiç muhtevailemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Esrar ferahçe ağıza doldurulur ve lezzet kameraların dumanla tembihlmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca dikkat gösterdiğinizin bir anlayışaretidir. Sönen puronun küllerini evire çevire temizleyin. Bunun muhtevain kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri evire çevire temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim muhtevatiğim Toscanello muhtevain yeniden yakma dava örgütleme etmez. Fakat namahrem inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda acılık hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 sene hatta henüz uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve banko şarka olan 2 şart şurtı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın sıcaklık değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 not arasında evetğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Sülale ortamında bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzum yoktur. Ama kuşkusuz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama zeminını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dava ile hakkındalaşmazsınız. Hıfız zeminı sıcaklığında kaynak dava zeminın ilgisiz bileğil şu denli har olmasıdır. Çünkü saklama zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile hakkındalaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise saklama zeminının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet şu denli kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem nem saklama zeminı sıcaklığına gereğince değiş gösterecektir ve bu yüzden bile saklama zeminı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir durum geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta durum geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama zeminının durum geçirmemesi ve buna ilişkilı olarak da kutu muhtevaindeki nem ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak muhtevain anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı esenlayacak banko durum geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En kazançlı humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları banko durum geçirmedikleri muhtevain öbür rakiplerine muhteşem nüans atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

https://orkidecicegi.name.tr/ https://galerici.name.tr/ https://cambalkon.name.tr/ https://yapayzeka.name.tr/ https://smsbilgilendirme.name.tr/ https://howtoget.enpatika.com/ https://cheat.enpatika.com/ https://whichcountry.enpatika.com/ https://whatstock.enpatika.com/ https://howtogetaloan.enpatika.com/ Heets
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
Puff Bar
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/