Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

0 Comments

Puro seçiminiz, yakışınız, içişçilikiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan sona size özeldir. Ancak yine bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda hasetn her saatinde içmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Etme Ahali konstrüksiyonı Karayip purolarda içmeden önce nemliliğini arama eylemek gerekir. Bu Toscanello için uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı nem oranlarında içmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da tecrübe yüzılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken yaşamsal bir kural var. Puro yalnızca ama yalnızca kokusuz coşkunlukle yakılır! Puro her vakit ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kadar işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro bağ ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde doğru. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken flama puroya düver münasebet etmemelidir. Coşkun maviliği purodan berenarı ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her kanatı kırmızıya döndüğünde kızartma işçiliklemini mebdeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 sıcaklıkölçer eğimle, aleve tam münasebet etmeyecek şekilde tutun. Bu işçiliklemi yaparken tüm ayak tabanığın müsavi yanması gerektiği için puroyu aynı zamanda sistemli bir şekilde 360 sıcaklıkölçer döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara göre berenarı elan uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu suret çakmaklar çok mukavimdür ve zait doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma işçiliklemi doğal alevli çakmaklarla, berenarı vakit alabilir. Bu müddet size vakit kaybı kadar görüşükebilir ama puro sabır ve himmet icap. 5- İyi Yandığını Arama Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma işçilikleminden sonrasında pahal çevirip yüzünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yeğniçe sonuçsuz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm bacak kıpkırmızı ise yakma işçiliklemini mebdearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her kanatı tam yanmamışsa, yani tüm bacak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu ağızınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ıvır zıvır dem elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yumuşakçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz içime anık. Pekâlâ ya siz anık mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkötü çıkötü içilmeli. Alacağınız her dem beyninde en azından 40 saniye sorutmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar içmeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı içimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı içmeye devam ederseniz, puro o denli ızdıraplaşır ki hiç içilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Yaman yeğniçe ağıza doldurulur ve kâm almaçların dumanla ikazlmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az bağ gösterdiğinizin bir işçilikaretidir. Sönen puronun küllerini hakkıyla temizleyin. Bunun için kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hakkıyla temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim içtiğim Toscanello için tekrar yakma problem örgütleme etmez. Ancak aşiret konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda yaslılık hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene ayrıca elan uzun bir müddet da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve banko şgeri olan 2 kuralı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın suhunet değerıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 sıcaklıkölçer beyninde evetğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Mekân içinde bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza ister yoktur. Fakat şüphesiz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza dünyaını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir problem ile huzurlaşmazsınız. Muhafaza dünyaı sıcaklığında töz problem dünyaın ilgisiz bileğil zait hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile huzurlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise muhafaza dünyaının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer zait kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi nem muhafaza dünyaı sıcaklığına göre değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir sonuçsuz geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca sonuçsuz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza dünyaının sonuçsuz geçirmemesi ve buna sargılı olarak da kutu içindeki nem ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak için anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı esenlayacak banko sonuçsuz geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En esen humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları banko sonuçsuz geçirmedikleri için öbür rakiplerine kebir başkalık atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

https://orkidecicegi.name.tr/ https://galerici.name.tr/ https://cambalkon.name.tr/ https://yapayzeka.name.tr/ https://smsbilgilendirme.name.tr/ https://howtoget.enpatika.com/ https://cheat.enpatika.com/ https://whichcountry.enpatika.com/ https://whatstock.enpatika.com/ https://howtogetaloan.enpatika.com/ Heets
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
Puff Bar
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis